Home
Home       Hypotheken      Financiële planning     Hypotheekbanken          Links      Contact       Offerte
Het kopen van een eigen huis is voor de meeste mensen de grootste financiële transactie die zij aangaan in hun leven. Het is dus van groot belang dat u zich zeer goed informeert over de mogelijkheden van de diverse aanbieders van hypotheken, want u gaat verplichtingen aan voor een zeer lange tijd.

Financiële Planning Maastricht adviseert en bemiddelt voor een 25-tal hypotheekaanbieders waaronder banken, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen. Onze hypotheekadviseurs zijn volledig onafhankelijk en zoeken naar de gunstigste oplossing voor u, niet alleen nu maar ook in de toekomst. Ons advies gaat daarbij verder dan alleen de hypotheek.
Er wordt bij de hypotheekkeuze ook rekening gehouden met uw overige vermogensbestanddelen, met andere woorden wij maken voor u een volledig financieel plan.

Dit plan geeft u een beeld van uw financiële positie nu en in de toekomst. Natuurlijk gaan we met u van tijd tot tijd weer rond de tafel zitten om dit financiële plan aan te passen aan de gewijzigde omstandigheden.

Neem vrijblijvend contact op voor een hypotheekadvies op maat!
Uw voordelen bij het afsluiten van een Hypotheek:
Financiële Planning Maastricht                       Ambyerstraat Noord 52       6225 EG Maastricht             Tel. 043-358 11 90                         Email ons